ФИЛМИТЕ - ДНЕС и УТРЕ, ФИЛМОВ КАТАЛОГ на Най-гледаните Филми!

Filmi Online ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА БОГАТА И СЪДЪРЖАТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ СВЕТА НА КИНОТО - НОВИТЕ ФИЛМИ, ПРИДРУЖЕНИ С РЕЦЕНЗИЯ И ТРЕЙЛЪР.



Най-очакваният филм на 2014

филми онлайн

  Noah ( 2014 ) = Ной =

Носителят на „Оскар“ Ръсел Кроул е звездата в епичния екшън „Ной“, мъж избран от Бог за велико дело, преди апокалиптичен потоп да разруши света. В едноименния филм, Ной (Ръсел Кроу) е мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновременно срещу реален враг и непозната заплаха, Ной е призван да постави ново начало в историята на човечеството. 

В звездния състав на НОЙ до Ръсел Кроу застават носителката на „Оскар“ Дженифър Конъли („Красив ум“), Рей Уинстън („Снежанка и ловецът“), Ема Уотсън (поредицата „Хари Потър“), Антъни Хопкинс („Тор: Светът на мрака“), Логън Лерман („Тримата мускетари“) и др.


 

Помпей / Pompeii 2014

Сюжетът на филма "Помпей / Pompeii 2014" ни разказва историята на роб, който иска да се върне в Помпей за да спаси неговата любима и най-добрия си приятел, гладиатор затворен в колизеум. Той успява да стигне няколко дни преди вулкана Везувий да изригне и да вкамени всички хора. Вече сигурен в своята свобода, разбира, че е продаден на богат търговец от Неапол.
 Участват: Кит Харингтън, Джесика Лукас, Джаред Харис, Паз Вега, Адеуали Акинуйе-Агбайе, Кари-Ан Мос, Кийфър Съдърланд, Емили Браунинг, Саша Роиз.
 Жанр: Екшън, Приключенски, Драма 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИЛМИ ОНЛАЙН - ТРЕЙЛЪРИ и КЛИПОВЕ

Каталог сайтове на български език. Добави сайт.Top.Goarle.comTranzit

pm



Sonic Run: Интернет Търсачки Добавете сайта си в Уеб топ 50 Търсачки за Свободен ! Favicon maker- Create a favicon from any image