ФИЛМИТЕ - ДНЕС и УТРЕ, ФИЛМОВ КАТАЛОГ на Най-гледаните Филми!

Filmi Online ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА БОГАТА И СЪДЪРЖАТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ СВЕТА НА КИНОТО - НОВИТЕ ФИЛМИ, ПРИДРУЖЕНИ С РЕЦЕНЗИЯ И ТРЕЙЛЪР.



Watch 2014 Movies

  Херкулес / Hercules: The Thracian Wars (2014) 

Херкулес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщия син на краля на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки в които винаги доминира...
В ролите: Джон Хърт, Джоузеф Файнс, Руфъс Сюъл, Йън Макшейн, Каси Стил, Аксел Хени, Дуейн Джонсън - Скалата, Рийс Ричи, Ребека Фъргюсън.
Година: 2014  Режисьор: Брет Ратнър  Държава: САЩ
Качество: R5   IMDB: Линк към IMDB 
Жанр: Екшън, Приключенски

Избави ни от злото / Deliver Us  from    Evil (2014)               

 “Пази се от нощта” е напрегнат хорър-трилър, чиито   режисьор е създателя на “Греховен” и “Дяволът в Емили Роуз”, Скот Дериксън. Актьорът от “Хълк“ и “Блек Хоук“ Ерик Бана се превъплъщава в главната роля на полицай от Ню Йорк Сити, чиято вяра в Господ е поставена на изпитание.
 Режисьор: Скот Дериксън
 В ролите: Ерик Бана, Оливия Мън, Едгар Рамирес, Шон Харис, Джоел Макхейл, Дориан Мисик
 Година: 2014
 Държава: САЩ
 Качество: R5
 Жанр: Екшън, Криминален, Ужаси


  Divergent / Дивергенти (2014)

 "Дивергенти" е вълнуващо екшън приключение в един свят, в който хората са разделени на различни фракции въз основа на човешките добродетели. Трис Прайър (Шайлийн Уудли) е предупредена, че е различна (дивергентна) и никога няма да може да стане част от някоя от групите.
 Режисьор: Нийл Бъргър
 В ролите: Тони Голдуин, Маги Кю, Ашли Джъд, Джей Кортни, Тео Джеймс, Рей Стивънсън, Майлс Телър, Кейт Уинслет, Шайлийн Уудли, Зои Кравиц.
 Година: 2014  Държава: САЩ  Качество: R5
 Жанр: Приключенски, Романтичен, Фантастика
 Когато разкрива, че един от фракционните лидери (Кейт Уинслет) крои заговор за унищожението на всички дивергенти, Трис е принудена да започне да се доверява на тайнствен мъж на име Фор (Тио Джеймс), с когото трябва да стигне до отговора на един жизненоважен въпрос, преди да е станало твърде късно: Какво прави дивергентите толкова опасни?
Филмът е заснет по поредица бестселъри на Вероника Рот.



http://gledai-online.blogspot.com/p/blog-page_9.html

  Годзила / Godzilla (2014) 

Най-култовото чудовище в историята се преражда в епичното екшън-приключение „Годзила”, продукция на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures. Поредният американски римейк се появява навреме за 60-годишнината от първата екранна поява на японското чудовище, резултат от радиоактивно заразяване.
 Режисьор: Гарет Едуардс
 В ролите: Виктор Разък, Ричърд Т. Джоунс, Дейвид Стратърн, Кен Уатанабе, Жулиет Бинош, Сали Хоукинс, Елизабет Олсън, Арън Тейлър - Джонсън, Браян Кранстън.
 Година: 2014  Държава: САЩ  Качество: R5
 Жанр: Екшън, Фантастика

 Изоставени / Left Behind (2014)

Апокалиптичният екшън-трилър с Никълъс Кейдж и Ашли Тисдейл разказва за група мъже и жени, които след внезапното изчезване на християнското население на Земята се опитват да оцелеят в един съвсем нов, опасен и бързо променящ се свят. Вярващите хора са вече в Рая, а останалите са принудени да живеят на Земята в постоянен страх...
 Режисьор: Вик Армстронг
 В ролите: Никълъс Кейдж, Чад Майкъл Мърей, Ашли Тисдейл
 Година: 2014  Държава: САЩ  Качество: R5
 Жанр: Екшън, Трилър, Фантастика


 Jack Ryan: Shadow Recruit / Джак Райън: Теория  на хаоса (2014)

Екшън трилърът „Джак Райън: Теория на хаоса“ проследява новите премеждия на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси. Във филма заварваме Джак Раян (Крис Пайн) във времето преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт.
 Режисьор: Кенет Брана
 В ролите: Джема Чан, Нонсо Анонзи, Кийра Найтли, Кевин Костнър, Кенет Брана, Колм Фиори, Крис Пайн, Карън Дейвид.
 Година: 2013  Държава: САЩ, Русия
 Качество: R5  IMDB : Линк към IMDB  Жанр: Трилър, Екшън


  Transcendence / Превъзходство (2014)

 Джони Деп, Ребека Хол, Морган Фрийман и Кейт Мара
 участват в научнофантастичната екшън-драма         “Превъзходство”, която отбелязва режисьорския дебют на  оператора Уоли Фистър (“Генезис”, “Черният рицар”).
 Деп изпълнява ролята на Уил - пионер в компютърните  технологии...
 Режисьор: Уоли Пфайстър
 В ролите: Джони Деп, Клифлън Колинс-мл., Кори Хардикт, Коул Хаузър, Килиън Мърфи, Пол Бетани, Кейт Мара, Морган Фрийман, Ребека Хол.
 Година: 2014  Държава: САЩ, Великобритания
Качество: R5 IMDB : Линк към IMDB   Жанр: Драма, Екшън, Фантастика
 
http://gledai-online.blogspot.com/p/blog-page_1112.html

  300: Възходът на една империя/ 300: Rise of an  Empire 2014

Новият филм, продължение на блокбъстъра „300” е създаден въз основа на последния графичен роман на Франк Милър, „Ксеркс”. Бойното поле в тази глава на сагата е в морето. Действието, издържано в зрелищния стил на „300” разказва за опита на гръцкия генерал Темистокъл да обедини всички гърци и да ги поведе в битка, която ще промени изхода на войната. 

В „300: Възходът на една империя” Темистокъл се изправя срещу огромната персийска армия, водена от обожествения Ксеркс и Артемизия, отмъстителната предводителка на персийския флот.

 

http://gledai-online.blogspot.com/p/blog-page_3939.html

  Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще

  X-Men: Days of Future Past 2014

В последния филм от касовата поредица Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще основната група мутанти води война за оцеляване през два различни периода от време. 

Любимите герои от оригиналната „X-Мен" трилогия обединяват сили с по-младите си версии от миналото от X-Мен: Първа вълна, за да променят важно историческо събитие и провеждат епична битка, която може да спаси нашето бъдеще.

 

 

http://gledai-online.blogspot.com/p/blog-page_3054.html

  На ръба на утрешния ден/ Edge of Tomorrow 2014

В научно-фантастичния екшън „На ръба на утрешния ден" светът ни е въвлечен във война с непобедима извънземна сила и няма армия, да не говорим за личност, която може да ги победи. А решителната битка тепърва предстои. Безброй мъже и жени ще се изправят срещу нашествениците и ще загинат, освен ако новобранецът от Обединените отбранителни сили успее да ги победи с най-неправдоподобната военна стратегия: Живей. Умри. Повтори. Във филма Том Круз е в ролята на майор Уилям Кейдж, военен пиар, който никога не е бил на фронтовата линия. Но благодарение на необмислените си думи към генерал с четири звезди, той е изпратен в битка и попада в джоб на времето, непрестанно борейки се за живота си ... и за смъртта.

СаботажДиректен полет

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИЛМИ ОНЛАЙН - ТРЕЙЛЪРИ и КЛИПОВЕ

Каталог сайтове на български език. Добави сайт.Top.Goarle.comTranzit

pm



Sonic Run: Интернет Търсачки Добавете сайта си в Уеб топ 50 Търсачки за Свободен ! Favicon maker- Create a favicon from any image