ФИЛМИТЕ - ДНЕС и УТРЕ, ФИЛМОВ КАТАЛОГ на Най-гледаните Филми!

Filmi Online ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА БОГАТА И СЪДЪРЖАТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ СВЕТА НА КИНОТО - НОВИТЕ ФИЛМИ, ПРИДРУЖЕНИ С РЕЦЕНЗИЯ И ТРЕЙЛЪР.




Immortals / Войната на боговете (2011)

## Резюме : Индиецът Тарсем Сингх представя поредното си визуално пиршество като този път черпи вдъхновение от древногръцката митология. Цяла плеяда холивудски величия се превъплъщават в образите на богове и войни. Джон Хърт е Зевс, Мики Рурк е крал Хиперион, Фрейда Пинто е Федра, Питър Стебингс е Хелиос, Келан Лутц е Посейдон. Продукцията разполага със сериозен бюджет от 115 милиона долара, а снимачните площадки са разположени в Монреал.

Векове, след  като боговете спечелиха митичната  борба срещу Титаните, ново зло заплашва Земята. Обезумелият крал Хиперион  (Мики Рурк) е обявил война на човечеството.

С кръвожадната си армия от войници, той е опожарил Гърция в търсене на легендарния лък Епир, оръжие с невъобразима мощ изковано  в небесата от Арес. Само този, който притежава лъка може да освободи Титаните, които са затворени дълбоко в планината Тартар още от зората на времето. В ръцете на краля,  лъкът ще се превърне в най-унищожителното оръжие. Но древен закон гласи, че боговете не трябва пряко да се намесват  в конфликтите на хората. Останал безсилен да спре Хиперион, Зевс избира тайно простосмъртния Тезей (Хенри Кавил), който е единствената  надежда за спасяването на човечеството от Хиперион и неговите орди...


Видео URL:http://www.imdb.com/video/imdb/vi4119502361/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИЛМИ ОНЛАЙН - ТРЕЙЛЪРИ и КЛИПОВЕ

Каталог сайтове на български език. Добави сайт.Top.Goarle.comTranzit

pm



Sonic Run: Интернет Търсачки Добавете сайта си в Уеб топ 50 Търсачки за Свободен ! Favicon maker- Create a favicon from any image