ФИЛМИТЕ - ДНЕС и УТРЕ, ФИЛМОВ КАТАЛОГ на Най-гледаните Филми!

Filmi Online ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА БОГАТА И СЪДЪРЖАТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ СВЕТА НА КИНОТО - НОВИТЕ ФИЛМИ, ПРИДРУЖЕНИ С РЕЦЕНЗИЯ И ТРЕЙЛЪР.



Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011)

## Резюме : Режисьорът Зак Снайдер
(„300”, „Пазителите”), определя своя филм "Sucker Punch: Измислен свят" като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия. Живее в заведение за душевно болни и докато е там, Бейби започва да си измисля алтернативна реалност. Прави план за бягство, който трябва да изпълни в пет дни, като открадне пет предмета, преди да бъде обработена. Дол влиза в супер-света на въображението си, като границите между реалност и блян започват да се замъгляват. Към нея се присъединяват приятели, които са обитатели на същата болница. Уроците, които Бейби Дол научава в света на фантазиите, би й помогнал в бягството на момичетата от жестоката им съдба в реалния живот.
Video URL:http://www.imdb.com/video/imdb/vi107256089/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИЛМИ ОНЛАЙН - ТРЕЙЛЪРИ и КЛИПОВЕ

Каталог сайтове на български език. Добави сайт.Top.Goarle.comTranzit

pm



Sonic Run: Интернет Търсачки Добавете сайта си в Уеб топ 50 Търсачки за Свободен ! Favicon maker- Create a favicon from any image