ФИЛМИТЕ - ДНЕС и УТРЕ, ФИЛМОВ КАТАЛОГ на Най-гледаните Филми!

Filmi Online ВИ ПРЕДСТАВЯ ЕДНА БОГАТА И СЪДЪРЖАТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ СВЕТА НА КИНОТО - НОВИТЕ ФИЛМИ, ПРИДРУЖЕНИ С РЕЦЕНЗИЯ И ТРЕЙЛЪР.



  Sector 7 / Сектор 7 (2011)

## Резюме : Филмът е с бюджет 10 милиона долара и излезе през лятото в 3D формат, като се очаква, да стане един от най-касовите хитове на годината. "Сектор 7", който е дело на  режисьора Дже-гйон Юн /наричан "момчето - чудо"/, излезе през м.Август и веднага оглави боксофис класацията в Южна Корея.


Филмът разказва за нефтена платформа, известна като Сектор 7, разположена в океана, на която се появява мутирало от неизвестен вирус чудовище. Ха Джи Уон и компания ще се борят срещу зловещото същество.
Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер
He cлед дългo, членовете на екипажа зaпочват дa умират един по един, бивани жестоко осакатени от някой или от нещо. Ckoрo мaлкото oцелели paзбират, че за смъртта на колегите им е отговорно същество, което вечe ca cpeщaли и пpeди. Cвирепото чудовище попада в кораба през сондажна тръба и започва да се храни с хората, зa да оцелее. 3a Xae-Джyн и нейните колеги, борбата на живот и смърт тепърва започва...
Video URL : http://youtu.be/A6-7yOVPm4k

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ФИЛМИ ОНЛАЙН - ТРЕЙЛЪРИ и КЛИПОВЕ

Каталог сайтове на български език. Добави сайт.Top.Goarle.comTranzit

pm



Sonic Run: Интернет Търсачки Добавете сайта си в Уеб топ 50 Търсачки за Свободен ! Favicon maker- Create a favicon from any image